Tri-Tech

Deze unit richt zich op de wereld van Beheer, Cloud, integratie en apps. Als u maximaal rendement uit uw SAP landschap wilt halen en uw business alle ruimte wilt geven, dan dient er voor een degelijk fundament te worden gezorgd. Concreet betekent dit dat het SAP landschap optimaal performt, up to date is, een hoogst mogelijke beschikbaarheid kent én stabiel draait.

Met vraagstukken als welke migratiestrategieën kunt u volgen als er wordt gemigreerd naar HANA? En hoe wordt ervoor gezorgd dat het SAP-landschap geïmplementeerd wordt en regelmatig updates krijgt? Onze SAP Basis Consultants zijn specialisten op het vlak van deze technologie.
SAP-technologie vergt gespecialiseerde kennis. Daarom zetten wij graag onze SAP Basis Consultants in om uw organisatie te helpen met implementaties en upgrades van SAP-landschappen. Zij passen nieuwe technologieën toe zoals HANA, Mobility, Fiori, Single sign On en Cloud Services. Bovendien adviseren ze over welke migratiestrategieën je kunt volgen wanneer de organisatie besluit om te migreren naar EHP8 en wellicht daarna naar HANA.
Wij bieden u ook service management aan en omvat functionele, technische en andere oplossingen op infrastructureel gebied, waarbij wij gebruik maken van uiteenlopende beheersmethodieken.