Tri-Logic

De consultants richten zich met de voorhanden zijnde SAP oplossingen op handels en/of produktie bedrijven die als bedrijfsprocessen engineer to order, make to order en assembly to order hebben. Onze consultants zijn bekend met de SAP Business Suite en S4/Hana Finance/Logistics oplossingen en uiteraard ook met de bedrijfsprocessen die in dit marktsegment voorkomen,

Tri-Logic beschikt ook over uitgebreide EAM kennis en richt zich met haar EAM consultants op productiebedrijven als ook in de publieke sector en infrastructuurbeheerders. Tri-Logic creƫert maximale business waarde met het verbeteren van de service- en onderhoudsprocessen in SAP.

Wij bekijken een (her) implementatie vanuit een strategisch plan binnen de onderneming. Daarbij gaan we dieper in op de onderlinge relaties tussen onderhoudsproces en alle andere asset management processen, zoals inkoop, en operations. Tri-Logic schetst dan een duidelijk beeld van wat het invoeren van asset management concreet betekent voor de onderhoudsdienst binnen uw organisatie.