Tri-Fin

Tri-Fin

Bij Tri-Fin hebben de SAP Finance consultants Business Objects Planning en Consolidation (SAP BPC) kennis van financiële consolidatie, plannings-, budgetterings- en het management rapportage proces in ECC en S4Hana. Met behulp van SAP BPC zijn wij in staat om de financiële bedrijfsprocessen te optimaliseren en doorlooptijden significant te verkorten.

  • Planning, budgettering als financiële consolidatie Bespaar kosten en voorkom fouten door één oplossing voor zowel business planning als financiële consolidatie
  • Budgettering en Forecasting Creëer eenvoudig meerdere plan versies en vergelijk met budget en realisatie op basis van meerdere scenario’s.
  • Management Rapportage en Analyse
  • Product costing en Material Ledger

Achterhaal snel oorzaken van kostenstijgingen in uw productieketen, of omzetdalingen. Actuele informatie is beschikbaar op elk gewenst moment, in de juiste vorm en voor elke medewerker binnen uw organisatie, zodat zij uw business tijdig kunnen bijsturen. 

Microsoft Office Geef uw gebruikersgroep toegang tot de ‘business proces flows’ (BPF) en profiteer van de krachtige Microsoft Excel rapportage  hebben de SAP consultants kennis van financiële – en het management rapportage proces in ECC en S4Hana. Microsoft Power BI zetten wij in als tool om de business processen te ondersteunen met management informatie.  Achterhaal snel oorzaken van kostenstijgingen in uw productieketen, of omzetdalingen. Actuele informatie is beschikbaar op elk gewenst moment, in de juiste vorm en voor elke medewerker binnen uw organisatie, zodat zij uw business tijdig kunnen bijsturen.